Få hjælp til dine udfordringer som leder med en erfaren ledelsesrådgiver og management konsulent på sidelinjen

Kontakt os for flere oplysninger eller bestil en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe


(Alle tre felter skal udfyldes, ellers sender systemet ikke beskeden videre)

 
 
 
 

Netværk


Vi følger tæt med i, hvad der sker på ledelsesområdet og har tætte samarbejdspartnere, der dækker specielle områder, fx erhvervspsykologi, indkøb, værdiansættelse af virksomheder mm.

+30 års erfaring


Vi bruger den erfaring der er opbygget gennem de sidste 30 år.

Her får du resultatorienteret ledersparring i øjenhøjde.

Faglitteratur


Vi forfatter den faglitteratur, som der undervises i overalt i landet indenfor områderne strategisk lederskab, grundlæggende ledelse og organisation, projektledelse og forandringsledelse.

Forløs potentialet i din virksomhed med hjælp fra en ledelsesrådgiver

Som leder kan du opleve mange udfordringer. Dette gør sig gældende uanset, om du har meget eller lidt erfaring med at være leder.


Jeg har selv mange års erfaring inden for ledelse og ved derfor, hvad det handler om.


Ledelse er i konstant udvikling. Derfor er det en fordel at få ledersparring fra en erfaren ledelsesrådgiver, der selv kender til de udfordringer, du kan stå med.


Hvis du ønsker hjælp til ledelse, får du med mig en erfaren og resultatorienteret sparringspartner.


Jeg tilbyder ikke færdige koncepter, men arbejder i stedet med individuelle forløb tilpasset netop din situation.

Styrk din lederrolle med erhvervsrådgivning fra en ledelseskonsulent med

mere end 30 års erfaring

  • Det er en krævende og stor opgave at være leder af en virksomhed. Du har et enormt ansvar, hvilket kan være svært at stå med selv. Men du behøver ikke altid at finde svarene selv eller stå med tvivlsspørgsmål alene.

    Med mig som din ledelsesrådgiver får du en sparringspartner, som du kan drøfte alt mellem himmel og jord med. Sammen kan vi finde den rette vej for dig som leder og for din virksomhed.

  • Alle ledere kan have gavn af at få erhvervsrådgivning. Det er en styrke at sparre med en ekstern ledelseskonsulent, som ikke er en del af virksomheden. Det giver dig nemlig mulighed for at få sat et andet perspektiv på tingene.

    Min rådgivning foregår altid i øjenhøjde med fokus på dine udfordringer. Her er der ingen store armbevægelser, men du skal være forberedt på, at jeg ikke er konfliktsky. Jeg er ærlig og siger tingene, som de er.

Få udviklet din ledelsesstil med effektive lederkurser eller med en lederuddannelse

Udover at jeg tilbyder ledelsesrådgivning, kan du hos mig komme på skræddersyede lederkurser. Disse kurser kan afholdes for både store og små grupper af ledere alt efter ønske og behov.


Jeg afholder lederuddannelser og lederkurser på dansk og engelsk -fysisk eller online.Du kan du vælge, hvad der passer bedst ind i din dagligdag.

På mine kurser anvender jeg de bøger, som jeg selv har skrevet og som i øvrigt bruges på mange forskellige uddannelsesinstitutioner i Danmark. 


Mine bøger 'Organisation og mennesker' og 'Strategisk lederskab i praksis' er blandt de mest benyttede på akademiuddannelserne i Danmark.

Udtalelser fra kunder

Peter Klok, projektdirektør Siemens A/S

I mere end fire år har jeg arbejdet tæt sammen med Bjarne Kousholt i forbindelse med udvikling af en projektlederuddannelse, der er skræddersyet til Siemens.

Uddannelsen er et forløb over et halvt år og tager udgangspunkt i Siemens Smart Infrasturctures forretningsgange og projektmodel, hvor fire hold og ca. 50 projektledere indtil nu har deltaget.

Flere projektledere er efterfølgende blevet IPMA certificeret. Bjarne har gennem hele forløbet arbejdet yderst professionelt og fleksibilitet, og jeg kan give ham mine varmeste anbefalinger.

Christian Bjoljahn, projektleder

Tak for inspirerende og konstruktiv undervisning. Det har givet mig en masse gode værktøjer og tankesæt, som jeg kan bruge som projektleder og som medarbejder. Og jeg føler virkelig, at det allerede har kastet en hel masse værdi af sig for mig såvel som for ”mine” projektteams og projektarbejdere. Tak :)

Michael Kristensen, Kvalitetssikringschef  EnviDan A/S

Bjarnes projektlederuddannelse og det bagvedliggende lærebogsmateriale er klart det bedste, jeg er stødt på i min efterhånden lange karriere. 

 

Det kan du forvente med mig som din virksomhedsrådgiver og erhvervsrådgiver

Virksomhedsrådgivning kan være mange ting. Hvad rådgivningen udmunder i, kommer helt an på, hvad du har brug for hjælp til. Det kan være, at du har brug for hjælp til at løse aktuelle eller akutte problemstillinger, som din virksomhed står overfor.

 

En anden mulighed er, at du ønsker rådgivning og hjælp til at lave en strategi for din virksomhed.

Det kan blandt andet være, at du ønsker en strategi i forhold til at fastholde medarbejdere, vækste virksomheden eller til at få styr på virksomhedens potentiale og muligheder. Jeg kan hjælpe med det meste.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål til mig som management konsulent


Hvad er en management konsulent?

En management konsulent er en erfaren lederrådgiver, der er i stand til at hjælpe ledere med at udvikle og effektivisere en virksomhed. Når der er tale om management consulting, kræver det en stor viden om ledelse både teoretisk og i praksis.


Hvad koster management consulting?

Prisen for management consulting / ledelsesrådgivning er individuel, da alle forløb er skræddersyede. Ønsker du at vide mere om prisen, er du velkommen til at henvende dig på telefon 40 32 11 94.


Møder du udfordringer som leder?

Kontakt mig og få hjælp fra en dygtig ledelsesrådgiver


Har du brug for hjælp til at udvikle dig som leder?


Så er du velkommen til at kontakte mig.


Jeg tager udgangspunkt i din situation, så du kan få lige præcis den hjælp, du mangler.


Ring til mig på tlf. 40 32 11 94 eller send mig en mail til kontakt@researchfirm.dk


Jeg rådgiver ledere fra hele landet heriblandt fra Odense, Århus, Aalborg, København samt resten af Fyn, Sjælland og Jylland.