Karrierebogen

August 2008 skrev en begejstret læser:

Jeg skriver blot for at fortælle om min begejstring, da jeg læste Karrierebogen. Den er fyldt med gode, konkrete råd om hvordan man skal gebærde sig på arbejdsmarkedet. De mange spændende cases viser tydeligt, hvilke handlinger som er hensigtsmæssige og hvilke som ikke er det (og gjorde, at jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig).

Da jeg først skimmede bogen igennem, var jeg skeptisk over for, om det var muligt at behandle så mange områder på så relativt lidt spalteplads. Men det viste, at det ikke var noget problem. Det som bogen viser, uden at eksplicitere det, er at det helt overordnet drejer sig om at have nogle bestemte professionelle normer. Når man handler efter disse principper, er det muligt at navigere gennem sin karriere med succes.

Jeg har skaffet bogen, fordi jeg har valgt at skifte branche. Jeg vil vende tilbage til min først udstukne kurs, og jeg håber, at jeg med dine råd,selv kan blive en af de succesfulde cases. En anden meget vigtig pointe i bogen, som jeg har taget til mig, er, at det er ens eget ansvar at gøre karriere, og at der skal gøres et målrettet arbejde gennem hele livet.

Anmeldt af Steen Hildebrandt i Børsen:

“Det er tydeligvis en meget praktisk bog, skrevet af en person,
der lige så tydeligt ved, hvad han taler om.”

En håndbog på livets vej
Begrebet “erhvervserfaring” – evnen til at klare sig på arbejdsmarkedet, passet et job og udvikle sig – omtales ofte som en essentiel menneskelig kvalifikation. Bogen handler ikke kun om hvordan man får jobbet – det er jo ikke så svært i dagens Danmark, med mindre man er over 50 eller af “anden etnisk afstamning” – men også om hvordan man kommer videre og får det bedste ud af sine talenter.

Stress og whistleblowing er også med!

Mange cases og eksempler – en let læst bog.

PS: Der er også gode råd til dem over 50 og de der er “af anden etnisk afstamning.”

Tilbage to bogshop